Makeup

Tromborg Mineral foundation

Jeg skulle egentlig skrive et indlæg om solcreme og faktor i creme, og selvom jeg mener, at man skal bruge en creme med faktor 15 året rundt og altid beskytte sig mod UV-stråler, når man opholder sig ude, så er indlægget blevet så forsinket at tiden og vejret har taget røven på mig. Der er simpelthen rocker-koldt, mørkt og overskyet.

I stedet vil jeg skrive lidt om en favorit, som fungerer året rundt, som ikke har ændret sig siden jeg prøvede den første gang, som jeg faktisk syntes er for dyr, men samtidig er alle pengene værd. Jeg taler om Tromborgs Mineral Foundation.

dsc_0756

Jeg vil godt smide prisen på bordet med det samme, 360 kr. for 8 gram. Det nærmer sig prisen på en Chanel pudder, og den er faktisk lige steget fra 340 kr. og jeg kan lige så godt være ærlig, man får ikke den luksuriøse oplevelse, som man får hos fx Chanel og Dior, når det kommer til indpakning og oplevelse. Til gengæld får man det meget nøgne, skandinaviske look, som præger alle Tromborgs produkter. De har også lavet æsken som krukken kommer i så perfekt, at krukken faktisk ikke er til at få ud.  Det undrer mig hver gang.

MEN! Indholdet i denne her lille, beskedne, minimalistiske krukke er alle pengene værd. Denne mineral foundation er så smuk og silkeblød. Den føles næsten cremet, når man rører ved den. Den kan bruges af alle, men har virkelig sine fordele hvis man har sart eller fedtet hud. Den er nemlig oliefri og fri for parfume. Der er ikke tilsat kunstig farve eller konserveringsmidler, og mineralerne virker helende på problemhud.

Den fås i seks forskellige farver og i alle farverne ser det ud som om, der er en lille smule glimmer/shimmer. Det skal man ikke lade sig afskrække af, man kommer ikke til at ligne en diskokugle i ansigtet. I stedet giver det glød og liv til huden, så dem der ikke bryder sig om den matte finish andre mineral foundations giver, kan også være med. Huden ser levende og naturlig ud. Farven “Favourite” lever op til sit navn, da den vil passe til de fleste. “Vanilla” er knap så gylden og en tone lysere end “Favourite”, mens “Sky” ligner “Favourite” i en mindre gylden variant. “Siesta” er rigtig god til den solbrune sommerhud. “Latte” er den mørkeste af farverne, mens “Ivory” er den lyseste.

Det fine ved Tromborgs Mineral Foundation er, at man kan se huden igennem. På Tromborgs hjemmeside kalder de den “concealer, foundation og pudder i ét produkt” og det er ikke forkert. I et let lag er den som en pudder, men den kan uden problemer bygges op til at være mere dækkende. Vil man gerne have den lette dækning, men har enkelte røde pletter, kan man med fordel bruge sin Beautyblender til at duppe på området, så man får en tættere, mere koncentreret dækning.

Tromborg skriver selv på deres hjemmeside, at ønsker man det mere matte look, kan man afslutte med et lag af en matterende pudder. Deres egen hedder Mineral Rice Powder, men er sikker på at man sagtens kan bruge andre varianter, som fx denne her fra NYX. De har også lavet en Kabuki børste specielt til denne foundation, men man kan sagtens bruge andre børster. Jeg bruger min pudderbørste fra Real Techniques.

dsc_0738

Tromborg kan efterhånden fås rigtig mange steder, blandt andet Salling, Magasin og Matas. For de to sidstnævnte gælder det også for deres webshops og ellers kan man finde alle farver og de mange andre spændende Tromborg produkter her. Er man så heldig, at man skal på ferie eller kender nogen, der skal igennem lufthavnen, så kan det godt betale sig at købe Tromborgs produkter der.

Egentlig fortjener den næsten et indlæg for sig, men vil lige hurtigt nævne, at det er Tromborg der står bag den blush som kaldes “kindben på dåse“. Det er en helt sart og naturlig farve, som ikke ser ud af meget før den kommer til på huden. Her viser den sig så til gengæld også fra sin bedste side. Jeg vil vove den påstand, at den vil klæde stort set alle hudfarver og den lever op til sit ry. Den hedder “Vintage Blush” og findes her.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *