Collage Efterårsnyheder
Beauty,  Hudpleje,  Makeup,  Shopping

Nyheder til dette efterår

Selvom vi kun er i august måned og mange af os stadig venter på sommeren, så kan man ikke fornægte at sommer udsalget er ved at være slut og hylderne bugner af efterårsvarer. Efteråret er min absolutte yndlings årstid. Luften er så klar og ren. Det føles som om, at der er højere til himlen og alligevel skinner solen. Jeg elsker det der sted mellem bare ben og striktrøjer. Og samtidig har jeg et blødt punkt for de første rigtig kolde dage. De første dage med læderjakke, flotte støvler, brændende farver på træernes blade og duften af efterår.

Lag på lag

Efterår betyder også nye farver og mange lette lag. Indtil videre farverne varmere dette efterår end de har været længe. Vi har haft et par år hvor sort, gråt og navy har domineret. Smukke farver som hører efteråret til, men det er svært at skille sig ud i så snæver en farvepalette. Ganni forsøgte at skabe et brud på tendensen med deres candyfloss farvede frakke, men det er desværre ikke alle der ser fantastiske ud i blød, baby-pink. I år er der et meget større udvalg og på hyldernes ses rigtig mange varme farver som karamel, aubergine og bordeaux. Disse er kombineret med klassisk koksgrå og sort, men i stedet for den mørke navy er der meget støvet blå og endda lyserød.

Sund hud

Også på beauty-fronten er der mange spændende nyheder. Hos Lancôme er der sat farver på makeup og negle, Kiehl’s introducerer en række nye hudpleje produkter og Magasin har netop fyldt butikkerne og webshoppen med nyheder til sensommer- og efterårsgarderoben.

Jeg har samlet nogle af de varer som jeg selv har på ønskesedlen. Netop denne lille samling bærer også præg af, at jeg er jobsøgende og derfor leder efter items der kan bruges på kontoret og i fritiden.

Virkelig smuk merino pullover i brændt karamel fra Magasin til 499 kr. (2 for 800) her.

Lang petroliumsblå mohair cardigan fra Magasin til 599 kr. her.

Højtaljet, plisseret buks i grå. Flotte til loafers og stilletter, kun 299 kr. hos Bestseller her.

Læder loafers fra Tamaris 599 kr. her. Jeg har allerede købt disse. De er endnu flottere i virkeligheden og skønne at have på. Der er -20% på disse indtil midnat hos Magasin. Et røverkøb, hvis du spørger mig!

Foundation og concealer i et produkt fra Gosh. Indeholder både hyaleron og SPF 15. Til kun 99 kr. her.

Cushion Blush fra Lancôme i samarbejde med Sonia Rykiel til 330 kr. her. I det hele taget en meget smuk efterårskollektion i ikoniske striber. Se hele kollektionen hos Lancôme her.

Blå neglelak fra samme kollektion, jeg mener den koster 140 kr. ligesom Lancômes andre lakker. Den kan findes i Salling og udvalgte Matas butikker.

Fugtgivende mist fra Kiehl’s med kaktus og ginseng, som virker fugtgivende og beroligende. Både under og over makeup. 120 kr. hos Magasin her.

L’oreal Pure Clay Exfo maske, eksfolierer huden og mindsker porernes synlighed samtidig med at den blødgør, kun 79,95 kr. her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *