Drømmebolig med lyserød troldtekt væg
Bolig,  Livsstil,  Shopping

Drømmebolig – om tålmod og indretning

En drømmebolig? Det er vidst alt andet end det vi bor i nu. Vi bor på 52 kvm. Det har vi gjort i 6 år. Syv for mit vedkommende. Det er en fin, men gammel lejlighed. Og vores udlejer er i mod alle former for fornyelse og forbedring. Så for et lille års tid siden begyndte vi at kigge efter noget større. En anden lejlighed eller endnu bedre, et hus.

I mellemtiden har jeg sagt mit job op. Det var en svær beslutning, men den rigtige beslutning. I lang tid har jeg ikke haft det godt og til sidst var der kun én ting at gøre. Også selvom drømmen om et hus, have og hund er vigtig for os begge. Men vi venter. Vi har måtte tage en dyb indånding og vente på bedre tider før og det kan vi gøre igen. Drømmeboligen skal nok komme. Og vores drømme brister ikke fordi vi venter lidt endnu.

Imens vi venter, er der rig mulighed for at fantaserer om, hvordan et fremtidigt hjem skal indrettes. Det handler ikke bare om at ønske sig noget nyt. Det handler i højere grad om, at vi ønsker os bedre kvalitet. Og om at ønske os noget, som passer bedre til vores stil nu og til os i det hele taget.

Inspiration til den kommende drømmebolig

Min drømmebolig er fyldt med klare farver, og sød musik, og der er troldtekt på væggene

Nummer 1. Lyddæmpende og dekorativt

Det kan være lidt svært at se, men det første billede er taget hos Bolia i Aarhus. De har prydet en væg med 4 stykker troldtekt i samme lyserøde farve, som væggen. Det giver rummet mere struktur og dybde, samtidig med at det virker lyddæmpende. Det er simpelthen så smart og jeg drømmer om samme løsning i vores kommende hjem. Jeg anede ikke, at man kan få Troldtekt i uendelig mange farver. Jeg troede det hele var gråt og desuden kun kunne bruges til lofter. Der tog jeg helt fejl. Det åbner jo for uendelige muligheder!

Nummer 2. Bedre drømme i smukt sengetøj?

Jeg drømmer om lækkert sengetøj i klare farver. Enten dette i grønt eller det her, jeg er vild med den gule farve. Gør sengetøj så stor en forskel? Ja, hvis det er den rette kvalitet. Vi fik virkelig lækkert sengetøj i julegave. Det har skabt en helt ny form for bevidsthed omkring, hvad vi sover i. Michael har desuden føjet 20 cm ekstra til sin dynelængde, hvilket betyder at vi alligevel skal skifte lidt ud. Hvad kan man gøre? 😉 Jeg forestiller mig, at vores drømmebolig har et soveværelse med kæmpe vinduer. Forestil jeg lige de klare farver badet i morgensol.

Nummer 3. Ny sofa i smukt karamelfarvet læder

Denne mega flotte Landskrona Sofa har vi købt, dog med meget møje og besvær. Jeg kan konkludere at kundeservice niveauet i IKEA i Aalborg er meget højere end i IKEA Aarhus. For ja, vi endte med at køre hele vejen til Aalborg efter de rigtige ben. Når det er sagt, er sofaen simpelthen så pæn. Den er akkurat ligeså stor som vores gamle tre-personers, men det føles som om man har meget mere plads. Indtil i dag troede vi, at den var lavet at PU. Men det er altså beskrivelsen der snyder. Det er jo skønt, at have købt ægte læder. Så får den jo patina. Men den tager også bedre imod smittefarven fra jeans og lignende. Life lesson eller patina? Vi har pyntet den med gule og lyserøde puder, hvilket giver det lækreste look.

Nummer 4. Lækker lyd i alle rum

Da Michael og jeg flyttede sammen, kom han med et anlæg som virkelig delte vandende. For mig lignende det en goble med to stk. avancerede dildo (dildi?) tilkoblet. Og så var der blåt lys i. Man kan selv bedømme hvad man syntes her. Jeg var mildest talt uimponeret. Men manden elskede det anlæg og det har stået fremme indtil ledningerne for nyligt gav op. Det holdt næsten 10 år, og udseendet til trods, har jeg aldrig haft nogen klager over lyden. I mellem tiden er der kommet en lille M&M-formet bærbar højtaler til. Men så snart vi finder vores drømmebolig og får mere plads, ønsker jeg mig også om mere lyd. Heldigvis er vi enige om, at Harman Kardon Citation er flot og meget gerne må bo hos os. Om det er et plus, at den har indbygget spion-udstyr (aka Google Assistant) kan man så diskutere.

Nummer 5. Smukt træ og støtte til danske designere

Vi kommer nok til at gemme det smukke input sofabord til vores drømmebolig er fundet. Det er faktisk ikke så lang tid siden, vi købte et nyt sofabord. Desværre har vi nok købt katten i sækken. Derfor drømmer vi om et nyt i ægte træ og med stor funktionalitet. Dette er så smukt og simpelt, men med uendeligt mange muligheder for opbevaring og styling. Det er designet af danske Says Who som faktisk har hjemme i Aarhus. Jeg syntes, det er dejligt at der findes så mange danske talenter, som laver smukke ting med ægte hjerteblod. Det er værd at støtte, når man kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *