Hjælp! Bliver du set på nettet?

Hjælp dine kunder og Google med at finde og forstå dig

Kommunikation er en vigtig byggesten i en hvilken som helst virksomhed. Hvad end man kommunikerer med samarbejdspartnere eller kunder, om det er internt eller eksternt. Er kommunkationen skarp og klar, er virksomheden stærkere og nemmere at tilgå. Mange har dog brug for en smule hjælp, da det oftere er nemmere at forklare face to face end det er at skrive ned.

Hjælp! Når ordene svigter

Jeg ville ikke have noget problem med at kaste et blik på din virksomheds kommunikations- og marketingsstrategi og komme med en masse gode råd og forkromede idéer. Men jeg har lært at det bedste udgangspunkt er at lytte. Så lad mig spørge: hvordan kan jeg være en hjælp for dig og din virksomhed?

Jeg har talt med flere forskellige små og mellemstore virksomheder og de har ofte en helt særlig ting til fælles. Bag dem står passionerede mænd og kvinder, som alle kan fortælle glødende om deres virksomhed, deres forventninger, håb og drømme. Folk der brænder for det de laver, er de bedste til at male billeder med deres ord og tanker. Men ligeså snart det skal ned på papiret eller skærmen eller bare i teksten under et billede på Instagram, går de i stå. Ordene vil ikke stå rigtigt og de vil ikke give den rigtige mening. Der er også mange der ikke kan finde tid til arbejdet med markedsføring og skrivearbejde, når der både skal designes, produceres, pakkes, præsenteres og sælges.

Lyder det som dig? Bare rolig, du er ikke alene, det er her jeg kommer ind i billedet. For ligesom du brænder for din virksomhed, brænder jeg for ord. Jeg vil gerne tage din passion og omsætte den ved hjælp af min.

Giver det mening?

Jeg inspireres af folk, der lever for deres passion og har også gerne vil leve af den. Jeg elsker at høre historierne og omformulere dem, så de bliver til fortællinger bag om virksomhed, til nyhedsbreve, pressetekster og produkttekster. For det er netop det jeg kan hjælpe med:

  • Nyhedsbreve
  • Pressetekster
  • Produkttekster
  • Mission og vision
  • Diverse tekster til hjemmesider
  • Tekster til kataloger og andet materiale.
  • SEO-tekster.
  • Strategi på de sociale medier.
  • Opslag på Instagram og Facebook.
  • Tekster til og opsætning af LinkedIn.

Er der noget jeg har glemt? Så spørg. Jeg vil altid gerne udfordres og prøve noget nyt. Du kan læse Historien om mig, hvis du er nysgerrig på hvem jeg er.

Se nogle af dem jeg har hjulpet hos min samarbejdspartner Monica hos The Danish Sales Agency